En rett du kan be svigersn på uten å ha dårlig samvittighet. Breiflabben har flere lag med "hinner" innafor skinnet. Fjern allt av hinner så godt som mulig.Skjær ut de to filetene på hver side av ryggbeinet.Disse skjæres i sentimeter tykke skiver.
Antall porsjoner: 4
Tilberedningstid: 30 min.
Ingredienser:
Breiflabb
potet
2 ts salt
2 egg
ris
gul hollandaise saus. (posesaus)
strøkavring
Tilberedning:
Ha steikepanna passe varm. Rør ihop de to egga og bland i saltet.
Dypp breiflabbskivene i eggeblandinga og vend dem i strøkavringen.
Hiv skivene i steikepanna.Steikes til de er passe brune.
Potetene og risen har du seff mekka først.
Sørg for å ha rikelig med hollandaisesaus.Oppskrifta står på posen.
Chilenske, santa cristina rødvin er svinaktig go til.
ps. om svigers´n griner på nesa , har du antakelig ikke fått fjerna hinnene som ligger rundt fileten.
Dissikér gjerne fileten for å få vekk hinnene da disse vil gjøre fisken seig.
Kilde: Toby Jaco - Lagt inn: 05.08.2004
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar