Fyldte Hornfisk.
Indsendt Torsdag d. 6 februar 2003 - af Holger Jensen
Mens vi venter på at de hornede kommer tilbage, er der en ret som de der stadig har af dem i fryseren kan prøve!
til 4 perosner:
bruges:
1 kg. udbenet hornfisk.
salt
4 skiver franskbrød uden skorpe.
mælk
50 gr. finthakket mager skinke.
1 spsk. persille
1 tsk paprika
1 spsk tomatpuré
rasp
100 gr smør.
De udbenede hornfisk skylles og trækker i salt i ca 5 min. Skylles herefter og tørres.
Brødet opblødes i mælk og knuges let, restmælk hældes væk.
brødet moses og blandes med finthakket skinke, hakket persille, paprika og tomat puré.
Denne masse lægges i fisken, som lukkes med tandstikker eller kødpinde.
Lægges i smurt ildfast fad. drysses med lidt rasp og skiver af smør.
steges herefter i 20 - 30 min.
Det er en god ide at overhælde fisken med smørsovsen fra fadet under stegning.
Serveres med nye kartofler, kogt med lidt hakket persille og hakket dild.
Bon appetit..
Holger
Kilde: http://www.123nu.dk/lystfiskeri/artikler2.asp?placering=opskrift&menu=Laesestof&kategori=Hornfisk&Id=2826
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar